Avís legal

Avís legal

Aquest Avís Legal regula l’ús del servei del portal d’Internet amb adreça https://pediatrianevot-casas.com/, el responsable del qual a efectes identificatius és:

  • Responsable: CLÍNICA PEDIÀTRICA I FAMILIAR NEVOT-CASAS, S.C.P.
  • NIF: J58283748
  • Adreça: CARRER PENEDÈS 117, EL PRAT DE LLOBREGAT, 08820, Barcelona
  • Telèfon: 933701253
  • Mail: pediatriayalergia.nevotcasas@gmail.com

 

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre CLÍNICA PEDIÀTRICA I FAMILIAR NEVOT-CASAS, S.C.P. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents a la web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Barcelona per resoldre qualsevol controvèrsia que pogués sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

Contingut i ús

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CLÍNICA PEDIÀTRICA I FAMILIAR NEVOT-CASAS, S.C.P.
El titular del web no s’identifica amb les opinions abocades al mateix pels seus col·laboradors. L’Empresa es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través d’aquesta com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats als vostres servidors.

 

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CLÍNICA PEDIÀTRICA I FAMILIAR NEVOT-CASAS, S.C.P. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de CLÍNICA PEDIÀTRICA I FAMILIAR NEVOT-CASAS, S.C.P. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web de l’Empresa són propietat dels amos i estan protegits per llei.

 

Enllaços (links)

La presència d’enllaços (links) a les pàgines web de CLÍNICA PEDIÀTRICA I FAMILIAR NEVOT-CASAS, S.C.P. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

 

 

 

Aquesta web fa servir cookies, tot i que ara resten desactivades. Si estàs d'acord amb la utilització de cookies prem el botó "D'acord" Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca